WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Vizuálisan vonzó, kiváló minőségű webhelyek, melyek tájékoztatnak és inspirálnak

Ügynökségünk olyan megoldást nyújt, amely mérhető eredményeket kínál, és figyelemre méltó online jelenlétet biztosít!
A webtervezés nem egyszerűen egy weboldal kinézetéről szól, hanem arról is, hogyan működik a színfalak mögött. Ügynökségünk a strukturált webhelytérkép megtervezésétől kezdve (mely megkönnyíti az oldalak megtalálását), a felhasználóbarát elrendezés kialakításán át mindenre figyel. A nagyszerű webdesign az ötletek és a tervezés kombinációjával kezdődik, beleértve az elrendezések és felhasználói felületek létrehozásának technikai és művészi készségeit. Ezek magukba foglalják a gondosan kiválasztott betűtípusokat, stílusokat, színeket és motívumokat, grafikákat, vizuális tartalmat, melyek tükrözik a márkát és a vállalati szellemiséget. Létrehoztunk egy jól bevált webes tervezési folyamatot, amely biztosítja, hogy minden általunk létrehozott webhely a lehető legjobb digitális jelenlétet kínálja ügyfeleink számára.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGE RÁNK?

Mit jelent valójában a webdesign kifejezés? Lényegében ez egy ernyőfogalom, amely sokkal többet takar, mint egyszerűen egy webhely felépítése. Az általunk létrehozott webhelyek minden aspektusát gondosan kutatjuk és fejlesztjük, precíz tervezésen alapulnak. Ez a kulcsfontosságú kutatási fázis számos információt ad számunkra, nemcsak az Ön vállalkozásáról és márkájáról, valamint a webhely céljáról, hanem az ügyfelek igényeiről is.
Annak ismerete, hogy közönsége hogyan viselkedik az interneten, mit vásárol és mikor vásárol, segít nekünk olyan tervek és tartalmak kidolgozásában, amelyek felkeltik figyelmüket és átalakítják szokásaikat. Ez azt jelenti, hogy az általunk létrehozott webhelyek olyan digitális teret biztosítanak, melyet egyszerű használni, kényelmesen frissíthető, valamint könnyen megtalálható és navigálható.

WORDPRESS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Az általunk készített webhelyek kreatívak és egyediek. Úgy tervezzük, alkotjuk meg, hogy vonzzák a forgalmat, valamint tájékoztassák és szórakoztassák a célközönséget. Az egyértelműség és az egyszerűség a kulcsa egy igazán nagyszerű weboldalnak. A letisztult tervezési koncepciók és az okos felhasználói élmény a legjobb módja a marketingcélok megvalósításának.

Az NR Media-nál a feltörekvő technológiák és online trendek élvonalában dolgozunk, és képesek vagyunk új ötleteket integrálni az Ön üzleti céljainak megfelelően. A releváns tartalom, interaktív elemek és közösségi média eszközök kulcsfontosságúak webhelye sikerének biztosításához. Az oldalak kiemelkedő online jelenlétet és bevált kereskedelmi eredményeket nyújtanak az általunk használt technikáknak köszönhetően.

LANDING PAGE KÉSZÍTÉS

Szerezzen több konverziót a fizetett hirdetési kampányokhoz! A landing page, más néven landoló/érkeztető oldal teljesen elkülönül vállalkozásának fő weboldalától, konkrét céllal jön létre. Egy reklám kampány során erre az oldalra irányíthatók az adott szolgáltatás, esemény, vagy akció iránt érdeklődők figyelme. Bevált rendszerünk növeli a céloldalak konverzióit. Ez azt jelenti, hogy nagyobb eredményeket érhet el a hirdetési költségből, vagy csökkentheti a potenciális ügyfélenkénti költséget.

Világos és vonzó utat hozunk létre az oldalon, mely segít a felhasználóknak az információk gyors megtalálásában. Végül mindez boldog ügyfeleket eredményez, akik nagyobb valószínűséggel térnek vissza, és ajánlják Önt. Letisztult és lényegre törő!

Mindig őszinte, elfogulatlan tanácsokat adunk Önnek a marketing és üzleti célok online elérésének leghatékonyabb útjáról, megoldásairól!

Készek vagyunk segíteni!

Tudjuk, hogy ijesztő tud lenni a digitális világ. Hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt!