PROFILUNK

Egyéni, személyre szabott kommunikációval forgalomnövekedést hozunk vállalkozása életébe!

Munkánk a felhasználói útra épül, kampányokat, közösségi tartalmakat és élményeket hozunk létre, optimalizálva a többképernyős kultúrához.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Marketingeseink ötvözik a social mediaban és a marketingben szerzett széleskörű tudásukat, hogy az embereket vásárlásra ösztönözzék, és cége a legtöbb helyen megjelenjen. Ismereteink és készségeink segítik vállalkozásának növekedését és a célközönség fizető ügyfelekké alakítását. Szakértőkből álló csapatunk modern marketing eszközökkel, kreatív digitális és analóg tartalmakkal, egyéni, személyre szabott kommunikációval forgalomnövekedést hoz vállalkozása életébe. Az online marketing teljes skáláját lefedjük, legyen szó social media managementről, hatékony PPC hirdetések tervezéséről, reszponzív weboldal fejlesztésről, vagy akár igényes, kreatív fotók, videók és szóróanyagok készítéséről.

közösségi média
hirdetéskezelés

KAMPÁNYOK

Kreatív csapatunk arra specializálódott, hogy belemélyedjen márkája szívébe-lelkébe, és olyan kampányt dolgozzon ki, amely stílusosan ismerteti meg márkáját, vállalkozását a világgal. Piackutatás, versenytárs elemzés, stratégia. Ez egy folyamatos, iteratív folyamat: a hirdetéseket elindítani, monitorozni, naponta optimalizálni kell. Szakértőink tudják, hogyan lehet az organikus keresési eredmények alapján növelni webhelye forgalmát. Elemzik az Ön platformját, és prioritásként kezelik az optimalizálást. Gondoskodunk arról, hogy ha kampánya sikeres úton halad, akkor ott is maradjon! Ez a mi küldetésünk.

DIGITÁLIS FEJLESZTÉSEK

A technológia hihetetlenül gyorsan fejlődik. Világunk minden eddiginél gyökeresebben változik. A marketing egyre inkább a technológiára támaszkodik, hogy új ügyfeleket vonzzon és a meglévőket jobban kiszolgálja. Úgy gondoljuk, hogy a digitális fejlődés napjainkban elengedhetetlen egy vállalkozás számára. Több mint 10 éve elköteleztük magunkat a tartós értékteremtés mellett. A digitális fejlesztések alapvető fontosságúak az emberekkel folytatott interakcióinkban, segítségükkel az internetet, technológiát az életminőségünk javítására fordíthatjuk, nem pedig a figyelmünk elterelésre. Innovatív, professzionális weboldalakat, webalkalamzásokat, applikációkat és webshopokat készítünk. Fejlesztés előtt felmérjük igényeit, átbeszéljük a legcélravezetőbb funkciókat, tanáccsal látjuk el.

webshop, applikáció, alkalmazás

TARTÓS ÉRTÉKET TEREMTÜNK!

KAPCSOLATOT ÉPÍTÜNK A TECHNOLÓGIA,

AZ EMBEREK ÉS A FOLYAMATOK KÖZÖTT.

Márka népszerűsítése
A célközönség fizető ügyfelekké alakítása
Informatív, szórakoztató tartalmak

Készek vagyunk segíteni!

Tudjuk, hogy ijesztő tud lenni a digitális világ. Hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt!