FOTÓZÁS ÉS VIDEÓ

Meggyőződésünk, hogy az egyedi megjelenés elengedhetetlen vállalkozása és márkája sikeréhez.

Termékfotózás
Ételfotózás
Fotózás webshophoz
Fotózás social media tartalmakhoz
Rendezvényfotózás
Portfólió fotózás
Az NR Media-nál megértjük a tervezési munka és a kiváló minőségű képek, videók kombinálásának fontosságát, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy hűen kommunikálják márkájának értékét.

Ügynökségünk tapasztalt, professzionális fotósokkal, kép- és videószerkesztőkkel dolgozik együtt, akik nagy hatású vizuális tartalmat hoztak létre a legkülönbözőbb márkák, cégek és magánszemélyek számára, minden iparágban. Kreatív tartalommarketinges hátterünkkel segíthetünk Önnek abban, hogy javítsa márkája erejét, valamint webhelye és online arculatának megjelenését és hangulatát.
fotózás, videó, reklámfilm

EGYÜTT A VÁLLALKOZÁSÁÉRT

Ügyfelei és leendő felhasználói az első képek alapján, amelyeket a honlapon vagy a közösségi média hírfolyamán találnak, azonnal véleményt fognak alkotni cégéről, annak szellemiségéről. Ezért a digitális jelenlétének alapvető építőköveként lenyűgöző, figyelemfelkeltő képeket, videókat alkotunk.


Elsődleges feladatunk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb eredményt kapják az adott költségkeretből, a rendelkezésre álló időn belül. Minden mozzanatunkat az Ön igényei szerint alakítottuk ki, meghallgatjuk, mit szeretne, és számos olyan lehetőséget kínálunk Önnek, amelyek különböző módon valósítják meg az arculat céljait.

Céges reklámfilmek
Reklámriportok
Animációk
Videók YouTube hirdetésekhez
Imázsfilm
Termékbemutató videók

Online marketing ügynökségünk filmes és grafikai tervezőcsapata szakértő a lenyűgöző vizuális tartalom létrehozásában, minden platformon. Film és animációkészítőink nagy tapasztalattal rendelkeznek a figyelemfelkeltő tartalom gyártásában, terjesztésében, legyen az marketing, szórakoztató vagy információs célból. Mi több, az összetett CGI-től és a stílusos mozgógrafikától az animált logókig és a mozgó tipográfiáig mindenben támogatjuk, és tanácsot adunk a leginnovatívabb technikákról, melyekkel márka üzenetét hűen közvetítheti.

Készek vagyunk segíteni!

Tudjuk, hogy ijesztő tud lenni a digitális világ. Hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt!