DIGITÁLIS FEJLESZTÉSEK

Inspiráló lehetőség és innováció

Ha egy ügyfél megoldásra váró problémákkal fordul hozzánk, az nem mindig social media menedzsment, új logó vagy weboldal miatt van. Üzleti szempontból kritikus web- és mobilalkalmazásokat, ügyviteli rendszereket építünk, melyek növelik a hatékonyságot.

webalkalmazás, ügyviteli rendszer

Webalkalmazás,

ügyviteli rendszer

Egy weboldal jóval izgalmasabb is lehet annál, minthogy bemutassa vállalkozásának mivoltját! Biztosítson több lehetőséget vásárlói számára időpontfoglaló, levelező, feladatkezelő, webshop, ügyviteli rendszer vagy hirdető platform segítségével!

Mobilalkalmazás, applikáció

Az okostelefonok felbukkanásával applikációk ezrei lepték el a piacot.Ha olyat szeretne, ami valóban eléri a célközönségét, foruljon hozzánk! Garantáltan a legújabb cross-platform technológiával készítjük el mobilalkalmazását!

mobilalkalmazás, alkalmazás, applikáció, app
chatbot, chatrobot, chat

Chatbot

Igény szerint chatbottal, azaz csevegő robottal tesszük gazdagabbá, ügyfélbaráttá weboldalát.

A chat(ro)bot akár egy ügyfélszolgálattal is felér, mely többszáz ember kérdésére képes válaszolni egyszerre, egy időben! Spóroljon időt és energiát, ahelyett, hogy általános kérdésekre válaszolna!

A szoftver- és alkalmazásfejlesztés bonyolult szörnyeteg lehet. A különböző technológiákat gyakran kombinálni kell, és egyre több különböző eszközön kell zökkenőmentesen működnie. A felületnek könnyűnek és gördülékenynek kell lennie a felhasználó számára. Ügynökségünk azon dolgozik, hogy kizárólag prémium szolgáltatást nyújtson ügyfeleink számára.

Készek vagyunk segíteni!

Tudjuk, hogy ijesztő tud lenni a digitális világ. Hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt!